Marsowske pomladne napovedi: majčke, oprema in nova podoba

V prvi polovici leta smo bili Marsowci – vsaj za poslušalce – nekoliko manj dejavni. Doletele so nas zelo zemeljske skrbi: selitve, karierne spremembe, bolniške odsotnosti in podobne radosti. Zato smo posneli nekoliko manj epizod, ampak smo tudi pripravili nekaj sprememb in novosti.

Za del vaših donacij – za katere se vam kar ne moremo dovolj zahvaliti – si bomo kupili brezžično snemalno opremo, ki nam bo v prihodnosti omogočila prirediti in posneti tudi kako živo srečanje. Po skoraj treh letih dela in približno sto epizodah se spodobi nekoliko prenoviti spletno stran in poenotiti našo podobo na družabnih platformah, kar bomo končali do jeseni. Vi pa lahko zdaj končno naročite svojo čisto pravo marsowsko majčko.

Na voljo sta majici z motivom Membranja in Fotkasta. Upoštevali smo oba zemeljska spola in poskusili uganiti človeške dimenzije. Majico lahko kupite za 15 evrov (in poštnino), prejmete pa jo tudi za darilo, če boste naše delo podprli z letno donacijo.

Pripravo novih podkastov lahko podprete na dva načina: s poljubno donacijo ali letno naročnino.

Pri letnih naročninah lahko izberete mesečni znesek (po 5 evrov vsak mesec) ali jo poravnate z enkratnim plačilom (50 evrov za eno leto podpore). Najbolj preprosta je uporaba plačilnega sistema PayPal, kjer je mogoče plačati tudi s kreditno kartico, če nimate odprtega računa na PayPalu. Z nekaj kliki v spletni banki pa nam lahko nakažete donacijo tudi na TRR.

Hvala, da nas poslušate. Kmalu bomo spet na vaših ušesih.