Podpri

Sodelavci Marsowcev imamo marsowske poglede na medijski posel. Vaše pozornosti nimamo namena prodajati oglaševalcem. Uredniške presoje nočemo podrejati sponzorjem, teme in sogovornike pa izbiramo sami.
Veseli smo, da tako zvesto spremljate naše delo in nas spodbujate s številnimi prijaznimi sporočili, komentarji in pohvalami. Toda če hočemo še naprej ohranjati uredniško samostojnost in razvijati naše vsebine, potrebujemo tudi vašo finančno podporo, ki jo bomo porabili izključno za sedanje in prihodnje marsowske projekte.
Naše delo lahko podprete z donacijo. Izbirate lahko med tremi oblikami. Prva možnost je poljubna donacija, kjer naše delo podprete po svojih zmožnostih. Za lažji razvoj in načrtovanje novih podvigov pa nam boste zelo pomagali z letno naročnino, ki je lahko enkratna (50 evrov na leto) ali jo razdelite na dvanajst mesecev (po 5 evrov na mesec).
Najmanj dela boste imeli uporabniki sistema PayPal, saj nam lahko pošljete donacijo s samo nekaj kliki. Če računa na PayPalu nimate, lahko za plačilo uporabite tudi vašo kreditno kartico:

 

1. Enkratna donacija v poljubnem znesku

 

2. Ponavljajoča mesečna ali letno donacija

a) 5€ vsak mesec:
b) 50€ vsako leto:

Mesečne in letne naročnike bomo nagradili s čisto pravo marsowsko majico po vaši izbiri!

Opomba: Mesečno ali letno naročnino lahko prekličete sami na svojem računu PayPal ali nam pišete na marsowci[na]gmail.com.

 

3. Bančno nakazilo na naš TRR

Bančno nakazilo je lahko enkratno ali trajnik.

 

Če ste podjetje in bi želeli skleniti donacijsko pogodbo, pa nam pišite na marsowci /na/ gmail.com.

Naši podatki:
Marsowci, zavod za razvoj medijskih vsebin
Fabianijeva 21
1000 LjubljanaDavčna številka: 39258360
Matična številka: 7184760000TRR: SI56 6100 0001 5459 528
Banka: Delavska hranilnica d. d.